Website Logo

Verbindt de zorg

Wij zijn voortaan één bedrijf met één missie en één team

dutchmedicalgroup.nl - NL

Spoedzorg met vertrouwen

Ons bedrijf heeft een rijke historie van meer dan 50 jaar. Met meerdere diensten onder één dak zijn wij van grote betekenis voor de acute zorg. Wij ondersteunen huisartsen in de avond-, nacht- en weekenduren met vervoer en assistentie. Ook voorzien wij de ambulancezorg van mensen en middelen en zorgen in de meldkamers voor extra capaciteit en een repatriëring-desk. Wij zijn medisch partner van grote organisaties zoals Bristow Search and Rescue, ANWB en Rode Kruis. De overheid vertrouwt onze medische begeleiding bij repatriëring. Daarnaast staan wij de spoedzorg van ziekenhuizen bij met liggend zorgvervoer. Dit doen we op een professionele manier, met gedreven zorgprofessionals.

 

MISSIE

Samen Sterk

Onze overtuiging is dat hoge kwaliteit en betaalbaarheid in de acute zorg samengaan wanneer de ketensamenwerking efficiënt is. Daarom is het onze missie als ketenpartner om onze partners in de spoedzorg maximaal te ontzorgen en hun dienstverlening waar mogelijk te versterken, zodat zij zich kunnen focussen op de zorgverlening aan de patiënt.

VISIE

Met hart voor de zorg

DMG wil een zichtbare bijdrage leveren aan de landelijke doelstelling 'de juiste zorg op de juiste plek'. Dit doen wij met onze integrale oplossing op het gebied van mobiliteit, coördinatie, triage en personeelsbezetting die voor onze klant in de (acute) zorg op een gegeven moment optimaal past.

 

Dé praktijkschool van de acute zorg

Wij worden dé praktijkschool van de acute zorg doordat wij (jonge) mensen met hart voor de zorg een brede opleiding en ervaring bieden bij onze diverse partners. In combinatie met bij de zorgvraag passend vervoer fungeren wij daarmee als onmisbare flexibele schil voor de acute zorg.

Ambitie

Continu van waarde

Gezamenlijke coördinatie, goede samenwerking tussen ketenpartners in de acute zorg én innovatie worden steeds belangrijker. Daarom maken we de weg vrij voor meer focus op het bieden van integrale oplossingen voor alle veranderingen in de acute zorg. Dit doen we met goed opgeleide en breed inzetbare zorgprofessionals en flexibele vervoersoplossingen. Terwijl we continu verbeteren en innoveren om als proactieve partner de hoogste kwaliteit voor elke situatie te blijven bieden. 

 

'Iedereen in Nederland heeft recht op hoge kwaliteit acute zorg. Om dat waar te maken moeten we onze acute zorg samen anders inrichten', aldus minister Kuipers in oktober 2022. De beoogde veranderingen hebben veel invloed op de branche, nu en in de toekomst.

CONTACT

Wil je meer weten?

Over onze diensten of de samenvoeging van de bedrijven. Wij staan u graag te woord.

Dutch Medical Group

(020) 676 41 41

info@dutchmedicalgroup.nl