Website Logo

Triage

Jouw gecertificeerde opleider met een footprint in de huisartsenzorg

Wij kennen triage van binnenuit en ontzorgen je van begin tot eind en dát merk je in onze scholingen.

Werken als triagist vraagt nogal wat van je. Een incorrecte urgentiebepaling wil je voorkomen. Bij DMG Triage begrijpen we het belang van kundige en zelfverzekerde triagisten die hun vakkennis up-to-date houden en doortastend optreden. Onze triagisten worden niet alleen theoretisch opgeleid, maar krijgen ook een stevige praktische basis. Met onze initiële opleiding tot triagist en aanvullende scholingen zijn we er om jouw organisatie met expertise te ondersteunen.

 

Praktische oplossingen voor jouw zorgorganisatie

Bij DMG Triage zijn we geen buitenstaanders. We komen dagelijks over de vloer bij zorgorganisaties en staan midden in de praktijk. We begrijpen de specifieke behoeften van huisartsenposten, dagpraktijken en alle zorginstellingen die met triage te maken hebben. Onze aanpak is praktisch en flexibel, afgestemd op het niveau van individuele doktersassistenten, triagisten en andere zorgverleners. Laat ons weten wat jouw zorgorganisatie nodig heeft en wij staan klaar om je te ondersteunen.

 

Competente triagisten: opleidingen en bijscholing

Kundige en zelfverzekerde triagisten waar je op kunt bouwen? Dat is waar wij ons voor inzetten bij de initiële opleiding tot triagist. De triagisten krijgen een officieel geregistreerd triagediploma dat voldoet aan de functievereiste: MBO-diploma Doktersassistent of Verpleegkundige (niveau 4) aangevuld met het InEen triagediploma. De opleiding is toegankelijk via ons online leerplatform (LMS). Na afronding van de opleiding is daar ook het lesaanbod inzichtelijk om de meest passende vervolgmodules en nascholingen te kiezen.

Waarom kies je voor een DMG Triage opleiding?

  • Het nieuwe gecertificeerde opleidingsinstituut in Nederland
  • Praktijk gebaseerde expertise in het opleiden van triagisten
  • Leren op locatie, in-company en digitaal
  • Inwerkprogramma voor nieuwe triagisten
  • Een scherp oog voor wat er speelt in jouw zorgorganisatie
  • Op maat gemaakte scholingen voor jouw organisatie
  • Altijd voldoende accreditatiepunten met onze nascholing

Triage Auditsysteem

Met ons gebruiksvriendelijke auditsysteem beluister en beoordeel je snel en gemakkelijk gesprekken van de triagisten. De triagist kan zelf persoonlijke leerdoelen vastleggen die zorgen voor duidelijke observatiepunten bij het monitoren. Handig om de opleidingsbehoefte in kaart te brengen en ontwikkeling te monitoren.

Vraag een demo aan