Website Logo

Zorgmeldkamer

Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw organisatie te ondersteunen

Uitbreiding van uw meldkamer en repatriëring desk

Bij DMG begrijpen we dat coördinatie van zorg van het grootste belang is, vooral wanneer het gaat om patiënten die repatriëring nodig hebben of om de ondersteuning van meldkamers. Met jarenlange internationale ervaring en een toegewijd team van zorgprofessionals staan wij klaar om patiënten en hulpverleners te ondersteunen in hun zorgbehoeften.

Repatriëring met zorg

Wij zijn gespecialiseerd in het repatriëren van patiënten van en naar het buitenland. Of het nu gaat om een kortere afstand tot 1250 kilometer, waarvoor we onze volledig uitgeruste ambulances inzetten, of om grotere afstanden waarvoor vliegvervoer nodig is. Wij verzorgen repatriëring voor alarmcentrales, verzekeraars, overheidsinstanties en particulieren. Een arts stelt de indicatie voor het vervoer, waarna onze toegewijde collega’s er alles aan doen om de patiënt en hun familie een zo comfortabel mogelijke reis te bieden. Naast vakkundig zijn onze collega's vooral vriendelijke en patiëntgerichte zorgprofessionals.

Meldkamerondersteuning

DMG biedt ook uitgebreide ondersteuning aan meldkamers. We beschikken over onze eigen zorgmeldkamer en organiseren en ondersteunen de meldkamers voor verschillende opdrachtgevers. Dit doen wij 24 uur per dag en zijn in staat om snel op te schalen wanneer de situatie daarom vraagt. Onze meldkamerprofessionals zijn goed opgeleid. Ze zijn klantvriendelijk, sociaal vaardig en doortastend zodra er hulp nodig is.

Waarom kiest u voor DMG zorg coördinatie? 

Bij DMG zijn coördinatie, toewijding en kwaliteit de kern van onze dienstverlening. Wij zetten ons in om de zorgervaring voor patiënten en hulpverleners te verbeteren, ongeacht waar ze zich bevinden. U kunt op ons rekenen, altijd en overal.

Integrale oplossing

DMG is uw partner voor allround ondersteuning in de acute zorg. Uit onze diensten stelt u flexibel de integrale oplossing samen die u op een gegeven moment het beste past. Naast zorg coördinatie bieden we de volgende oplossingen:

  • Flexwerkers of bijscholing bij personeelskrapte en opleidingsbehoefte
  • Gekwalificeerde urgentiebepaling door middel van triage
  • Passende vervoermiddelen voor elke spoedvraag
  • Advies en ondersteuning bij slim organiseren van het werk

Zo leveren we een bijdrage aan de flexibiliteit en mobiliteit, het vergroten van de bereikbaarheid en het verminderen van de werkdruk bij onze partners. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij kunnen bijdragen aan uw zorgbehoeften.