Website Logo

Mobiele Zorg

Voor elke zorgvraag passend zorgvervoer

We brengen de juiste zorg op de juiste plek met een passend vervoersmiddel: van ligtaxi tot een vliegtuig voor repatriëringen

Toonaangevende mobiele zorg nu én in de toekomst

Met DMG aan uw zijde kunt u rekenen op efficiënte, veilige en zorgeloze mobiliteitsvoorzieningen, waardoor u zich volledig kunt richten op het leveren van hoogwaardige zorg aan uw patiënten.

Flexibiliteit en vakmanschap

Wij zijn uw partner in mobiele zorg in de breedste zin van het woord. Wat dit betekent? Gedegen, goed doordacht, gegarandeerd vervoer dat onderdeel uitmaakt van een uitstekend landelijk netwerk. Bovendien ondersteuning van uw organisatie door goed opgeleide medewerkers. Omdat de zorgketen voortdurend verandert, zorgen wij ervoor dat onze mobiliteitsoplossingen aansluiten op uw behoeften.

Modern en duurzaam wagenpark

Met DMG heeft u beschikking tot ons state-of-the-art wagenpark met elektrische visiteauto’s, ambulances, inclusief speciaal vervoer voor snellere hulpverlening - Rapid Responders, vervoer voor personen met verward gedrag – psycholances en vervoer voor zwaarlijvige patiënten. Als opleidingspartner in de zorg hebben we een ruim assortiment lesvoertuigen voor rijvaardigheidstrainingen. En als medisch partner van Bristow voeren we opdrachten uit met SAR-helikopters. Daarnaast bieden wij liggend zorgvervoer aan: een praktische vorm van zorgvervoer van en naar het ziekenhuis die de ambulanceservice ontlast wanneer die medisch niet vereist is. Liggend zorgvervoer kan een efficiëntieslag betekenen in de samenwerking tussen HAP's en RAV's.

 • Repat
 • 00085 Ambu 09 784 Zeist Duotone
 • Ambulance New 2019
 • 00103 Ambu 09 784 Zeist
 • Fotodmgvdijk20230816 6815

Extra capaciteit en 100% beschikbaarheid

Als partner staan wij u direct bij met vervoerscoördinatie en extra capaciteit bij calamiteiten of op piekmomenten. Met onze flexibele inzet van onze 550 chauffeurs en 178 voertuigen garanderen we u 100% beschikbaarheid.

Geborgde kwaliteit

Procedures en instructies zijn geborgd in ons NEN7510, ISO27001 en ISO 9001:2015 gecertificeerde kwaliteitsbeleid. Eenmaal per jaar toetst de externe auditor van Kiwa of wij in de praktijk gedaan hebben wat wij u op papier beloofden. In onze auto’s werken we volledig papierloos, AVG-proof, snel en effectief.

Waarom kiest u voor DMG Mobiele zorg? 

 • Grote of kleine vraag? Wij schalen soepel met u mee
 • Modern en duurzaam wagenpark met ruime beschikbaarheid overdag en in ANW-uren
 • Breed opgeleide, gekwalificeerde en betrokken medewerkers
 • Vernieuwende werkwijze qua flexibiliteit en multi-inzetbaarheid
 • Full service ICT-concept voor de apparatuur in de auto’s

 

Integrale oplossing

DMG is uw partner voor allround ondersteuning in de acute zorg. Uit onze diensten stelt u flexibel de integrale oplossing samen die u op een gegeven moment het beste past. Naast mobiliteit bieden we de volgende oplossingen:

 • Flexwerkers of bijscholing bij personeelskrapte en opleidingsbehoefte
 • Gekwalificeerde urgentiebepaling door middel van triage
 • Meldkamerdiensten voor extra coördinatie van zorg 
 • Advies en ondersteuning bij slim organiseren van het werk

Zo leveren we een bijdrage aan het vergroten van de bereikbaarheid en het verminderen van de werkdruk bij onze partners. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij kunnen bijdragen aan uw zorgbehoeften.

Mogelijk ook interessant:

Initiële opleiding tot HAP-chauffeur