Website Logo

Opleidingen

Uw gecertificeerde opleider in triage, rijvaardigheid en medisch handelen

Als de praktijkschool voor de acute zorg bieden we alle mensen met hart voor de zorg een brede opleiding en ervaring

DMG verzorgt geaccrediteerde scholing en opleidingen op het gebied van rijvaardigheid voor zorgprofessionals op hulpverleningsvoertuigen, acuut medisch handelen en triage voor diverse hulpdiensten.

 

Intern en extern

Dat doen we voor onze zorgprofessionals van de doktersdienst, ambulancezorg en meldkamer, evenals voor externe organisaties zoals RAV’s, huisartsenposten, het Rode Kruis en reddingsbrigades. Met deze opleidingen dragen we bij aan de kwaliteit en professionaliteit van het zorgpersoneel. De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van nieuwe kansen stimuleren op hun beurt de motivatie en betrokkenheid van het personeel.

 

Uitgebreide ervaring in chauffeursopleidingen

DMG leidt al meer dan 20 jaar haar eigen mensen (500+ chauffeurs) op, om zo de inzetbaarheid en kwaliteit van de chauffeurs te waarborgen. Deskundige begeleiding in de auto, training in relevante situaties en het vergroten van kennis zorgen ervoor dat zowel onze mensen als die van onze klanten veilig en kordaat op de weg kunnen handelen in diverse acute situaties.

 

Betrouwbare opleidingspartner

Daarnaast zijn we dé partner van het Rode Kruis als het gaat om rijvaardigheidstrainingen en het ondersteunen van het bevoegd en bekwaam houden van hun team van zorgprofessionals. We verzorgen ook rijvaardigheidsonderwijs voor diverse RAV’s, GGD’en en GHOR’s. DMG Opleidingen is de schakel in de zorgketen die verbindt, traint en de kwaliteit van zorgprofessionals waarborgt.

 

Waarom kiest u voor DMG Opleidingen?

  • Wij verzorgen opleidingen op uw eigen locatie of in onze opleidingscentra in
    Amsterdam en Rotterdam.
  • Wij maken gebruik van de nieuwste online leermethoden.
  • Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bieden wij ondersteuning middels
    diverse e-learnings.

Opleidingen:

Trainingen:

Medische training

Baby & kind reanimatie (PBLS)