Website Logo

Snel de opleidings- en ontwikkelbehoefte in kaart gebracht

Gepubliceerd op: 01-02-2021

Snel de opleidings- en ontwikkelbehoefte in kaart gebracht

Een duidelijk overzicht van de sterktes en ontwikkelkansen op medewerkersniveau én op teamniveau. Ons unieke auditsysteem heeft het allemaal. Een systeem met precies die functionaliteiten die je nodig hebt als triagist, auditor of manager van huisartsenpraktijk of HAP. Onmisbaar in de zorg. In een paar klikken vind je de informatie die je nodig hebt. Feedbackverslagen maken en opslaan is eenvoudig.

Managementinformatie met één druk op de knop
Je hebt altijd toegang tot makkelijk leesbare verslagen en verwerkt auditgesprekken op een efficiënte wijze. Managementinformatie is beschikbaar met één druk op de knop. Zo zie je direct wat er goed gaat en wat er beter kan in de triage in jouw organisatie. De triagist kan zelf persoonlijke leerdoelen vastleggen die zorgen voor duidelijke observatiepunten bij het monitoren.

Nieuwsgierig geworden?
Ontmoet ons op het NTS Triage Congres op 26 april in Zeist. We geven je een demonstratie zodat je een goede indruk krijgt wat dit auditsysteem voor jouw praktijk kan betekenen. Wil je niet wachten tot het congres? Bekijk dan hier direct de demo of vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke demo aan.