Website Logo

DMC-rijopleidingen

Gepubliceerd op: 05-03-2021

Ervaring

DMC-rijopleidingen is een serieuze opleider voor het verzorgen van hoogwaardige rijvaardigheidsopleidingen. Wij bieden opleidingen aan die op de praktijk gericht zijn, dit kunnen we doen doordat we ervaren en volledig gecertificeerde instructeurs inzetten die ervaring hebben in het rijden met voorrangsvoertuigen en begrijpen onder welke druk bestuurders moet functioneren. Daarnaast worden de instructeurs regelmatig bijgeschoold op het gebied van wet en regelgeving, rijvaardigheid en coaching.

Kwaliteit

Naast de hoogwaardige rijvaardigheidsopleidingen investeert DMC-rijopleidingen ook in een eigen wagenpark. Wij beschikken over Volvo’s XC60, Ford Transit ambulances en Mercedes Sprinter ambulances voor zowel B als C1/C rijbewijs. Uiteraard voldoen al onze voertuigen aan de wettelijk gestelde eisen.

Maatwerk

Wij werken graag aan een samenwerking met de opdrachtgever waarbij wij op verzoek de klant kunnen ontzorgen van de planning tot aan de uitvoering van rijvaardigheidsonderwijs. DMC-rijopleidingen levert voor elke opdrachtgever maatwerk waarbij wij kijken naar de leerbehoeften van de kandidaten en de wensen van de opdrachtgever.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden wat DMC-rijopleidingen voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onze contactpagina voor meer informatie of een offerte.


Klik hier voor ons huidige aanbod rijvaardigheidstrainingen: 
 

Rijvaardigheidstrainingen