Personele wijzigingen

Gepubliceerd op: 12-10-2021

Personele wijzigingen bij de Doktersdienst en Dutch Medical College

Geachte relatie van Broeder de Vries Doktersdienst,

Sinds geruime tijd is onze collega Nancy Sterkenburg voor U een bekend gezicht als manager van Broeder de Vries Doktersdienst. In de loop van de jaren heeft Nancy met velen van U een goede relatie en samenwerking opgebouwd.

Nancy Sterkenburg heeft ons te kennen gegeven dat zij een nieuwe functie heeft aanvaard bij de Nationale Politie. Een stap die wij betreuren maar vanzelfsprekend respecteren. Wij wensen Nancy veel succes in haar nieuwe baan. Nancy zal midden November haar laatste werkdag bij Broeder de Vries Doktersdienst hebben.

Wij zijn verheugd U te kunnen mededelen dat onze huidige directeur van Dutch Medical College, Gertjan Lieftinck, per 1 november de leiding van Nancy bij de Doktersdienst zal gaan overnemen in de rol van de directeur van Broeder de Vries Doktersdienst. Gertjan heeft uitgebreide ervaring en achtergrond in de gezondheidszorg en kent vanuit Dutch Medical College (DMC) de ‘huisartsenwereld’ ook al erg goed. Gertjan blijft naast zijn werkzaamheden voor de Doktersdienst ook nog de directiefunctie bij DMC vervullen.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee een goede overdracht mogelijk maken en met de komst van Gertjan een deskundige nieuwe directeur bij de Doktersdienst aanstellen die voor U in de komende tijd dezelfde prettige en vertrouwde gesprekspartner gaat worden zoals U dit van ons gewend bent.

Indien U nog vragen heeft zijn wij uiteraard graag bereid deze te beantwoorden!

Hartelijke groeten,

Edzard Enschedé
Frank Berg

 

Klik hier voor:

Doktersdienst

 

Klik hier voor:

Dutch Medical College